BURSA HABERLERİ:
MHP'ye Katılanlara Rozet Takıldı!

 Buzzpark salonlarında düzenlenen törende eski Demokrat Parti İl Başkanı Ayhan Barışıcı’ya üç hilalli rozetini MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman taktı.
Büyükataman, Cumhuriyetin 92. yılının kötü bir ortamda kutlandığının altını çizerek, “Ülkemiz açısından gelinen kritik eşikte tarihi kararların alınacağı günlerin arifesindeyiz. 1 Kasım seçimlerinde kimin iktidar, kimin muhalefet olacağından daha çok, ülkemizin geleceğini oylayacağız. 1 Kasım'da vereceğiniz kararlar adeta Türkiye’nin istikbali ve istiklali hakkında vereceğiniz karar olacak.” dedi.
7 Haziran sonuçlarını anlamak istemeyen 13 yıllık AK Parti iktidarının Türkiye’yi yeni bir seçime sürüklediğinin altını çizen MHP’li İsmet Büyükataman, “Hesap vermekten kaçan, korkan, o yüzden Türkiye’yi gerekirse bir felakete sürüklemeyi bile göze alabilecek kadar gözü dönmüş olanların ülkemizi sonu endişe verici bu maceraya sürüklemek niyetlerine inşallah hep beraber 1 Kasım'da dur diyeceğiz. Tecrübelerinizle, birikimlerinizle yıllardır Bursa siyasetinde bırakmış olduğunuz derin izlerle yürekten inanıyorum ki varlığınız MHP ve ülkemizin geleceğine katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuşmasını tamamladı.
Katılımcılar adına söz alan eski Demokrat Parti İl Başkanı Ayhan Barışıcı, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni ülkemizin menfaatleri doğrultusunda hareket eden, ülkesi için çalışan bir parti olduğu için seçtik. Ülkemizin bu karanlık günlerinden çıkmasının en büyük teminatı olarak gördüğümüz, Milliyetçi Hareket'in dimdik duruşu günbegün artarak devam edecektir.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku