BURSA HABERLERİ:
Kent Meydanı Kavşağında Trafik Düzenlemesi!
Kent Meydanı-Terminal (T2 Hattı) Tramvay İnşaatı Yapım İşi kapsamında, güzergah üzerinde yer alan (K4) Köprüsü prefabrik kiriş montaj çalışmaları yapılacağından, 13 – 16 Mart tarihlerinde, gece 22.00-06.00 saatleri arasında Kent Meydanı kavşağı Ankara-İzmir Alt Yolu trafiğe tamamen kapatılacaktır.
Sürücüler alternatif güzergah olarak Kent Meydanı kavşağı yan yolları kullanabileceklerdir. Sürücülerin kent içi hız limitlerine uymaları ve kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olunması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer Belediyesi ve BUÜ Tıp Fakültesi'nden...
Nilüfer Belediyesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliğiyle bünyesinde sağlık kuruluşu...

Haberi Oku