BURSA HABERLERİ:
İLK GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Merkezi İstanbul olan Çelik Dış Ticaret Derneği; demir ve çelik ürünlerinin iç ve dış ticaretinin geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kuruldu. Dernek temel olarak çelik ürünleri ithal, ihraç eden firmalar ve iş adamlarından oluşan üyeleri arasında mesleki ve teknik işbirliğinin güçlendirilmesi, sektör firmalarına yönelik bilgilendirmeler yapılması, eğitim çalışmaları yürütülmesi, sektörde yaşanan sorunlara çözümler üretilmesi ve ilgili kurumlarla paylaşılması gibi konularda faaliyet gösterecek.

Çelik Dış Ticaret Derneği’nin ilk Genel Kurul Toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği tarafından kurulan MATİL A.Ş.’nin İTÜ Ayazağa Yerleşkesindeki merkezinde gerçekleştirildi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci ve çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticilerinden önemli isimler Derneğin Yönetim Kurulu’nda yer aldılar.

Çelik Dış Ticaret Derneği Yönetim Kurulu’na seçilen ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Çelik Dış Ticaret Derneği’nin kuruluşu ile çelik sektörümüzün ihtiyaç duyduğu önemli bir oluşumu hayata geçirmiş bulunuyoruz. Sektörel işbirliği ve dayanışmayı artırmak, çelik sektörümüzün menfaatleri yönünde çalışmak ve fikir alışverişi yapmak üzere bir araya geldik. Çelik sektörünün yapısal sorunları yanında ihracatta karşı karşıya olduğumuz sorunların aşılmasında güç birliği yapmak giderek daha da önemli hale geliyor. Sorunların aşılması ve yeni fikirlerin üretilmesi anlamında Ortak Akıl ile hareket etmenin gerekliliğine inanıyoruz. Çelik Dış Ticaret Derneği olarak Ortak Aklın geliştirilmesi için üyelerimizle yakın işbirliğinde bulunmak hedefindeyiz. Çelik sektörü ve ihracatına katkı sağlayacak çalışmalar yürütmek üzere bir araya geldiğimiz Çelik Dış Ticaret Derneği’nin sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum.”

ÇELİK DIŞ TİCARET DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

ASIL ÜYELER

Namık Kemal EKİNCİ

Soner EKER

Mehmet ÇAKMUR

Asuman GÜRSOY

Okan BAHŞİŞ

Yalçın ERTAN

Gökalp BÜYÜKBEKTAŞ

Mehmet Murat ÖZKARAKAŞ

Mehmet Emre EYÜBOĞLU

YEDEK ÜYELER

Emine AKSU

Kemal Sena ÖĞÜT

Siyami KIRCA

İpek DEMİRCİ

Osman TUFAN

Mustafa MOLLAOĞLU

Şükrü ÇELİK

Emrah UĞURSAL

Lütfi İLHAN

DENETLEME KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELER

DENETLEME ASIL

DENETLEME YEDEK

Şaban Kemal SARAÇ

Orhan Demirhan EKİNCİ

Çetin KAYA

Pelin GEZİCİOĞLU

Ahmet Rauf MOLLAOĞLU

İnanç HÜRTÜRK

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku