BURSA HABERLERİ:
Gözlerini ÇİN'e Diktiler!

 Son yıllarda olduğu gibi geçen sene de katıldığı bir çok branşta şampiyonlukla Bursa’nın gururu olan Faik Çelik Kız Meslek Lisesi, yeni sezona da iddialı girecek. 

Geçen yıl başta atletizm ve aşçılık yarışmasında Türkiye şampiyonu, oryantring de ise üçüncü olan Faik Çelik Kız Meslek Lisesi, aynı zamanda Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen dünya liseler arası şampiyonasında birinci olma başarısı göstermişti. Faik Çelik Kız Meslek Lisesi'nde yeni hedef bu yıl yine Türkiye şampiyonu olup Türkiye’yi Çin’de düzenlenecek dünya liseler arası şampiyonasında temsil etmek.
Bursa Faik Çelik Kız Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Ayşegül Akbulut, okul olarak başarıya alıştıklarını belirterek, “Okulumuz geçen yıl atletizmde genç kızlarda Türkiye birincisi oldu. Oryantiringde de Türkiye üçüncüsü oldu kızlarımız. Mezun olup profesyonel kulüplerden çok sayıda öğrencimiz bu işi profesyonelce sürdürüyor. Şimdiki hedefimiz ise çocuklar dünya liseler arası şampiyonası var. Bu yıl yine Türkiye birincisi olursak Çin’e gideceğiz. Yurt dışına çıkardığımız zaman öğrencilerimiz zaten milli oluyor.” şeklinde bilgi verdi. 

Anahtar Kelimeler
Gözlerini-çine-diktiler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku