BURSA HABERLERİ:
Bursalı Aşçı Kız Kupaya Doymuyor!

 Bursa’dan katılan üniversite gıda bölümü birinci sınıf öğrencisi Olgun, Bolu’da düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında aldığı altın madalya ile okulu ve ailesine yine sevinç yaşattı. 20 ülkeden 400 yarışmacının katıldığı yarışmada Yeşim Olgun, ‘tavuk’ dalında yaptığı yemekle birinci oldu. 

Bolu’da düzenlenen ‘1. Bolu uluslararası mutfak günleri’ yemek yarışması Dünya Şefler Birliği (Wacs) ve Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından organize edildi. Ülkeler ve bölgeler arası düzenlenen yarışmaya 20 ülkeden 400 aşçı adayı ve şef katıldı. 13 ayrı kategoride yapılar yarışmalar hem göze hem mideye hitap etti. 

Bursalı aşçı kız Yeşim Olgun, geçen senede Balıkesir Burhaniye’de yapılan uluslararası yemek yarışmada da Bursa Yunuseli Kız Meslek Lisesinden katılarak üçüncü olmuştu. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
tasaaraylım 11 yıl önce

tebrik ederim

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku