BURSA HABERLERİ:
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba'dan Gürsu'ya meydan müjdesi

Bursa genelinde 17 ilçeye eşit hizmet götürme politikasıyla saha çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Gürsu ilçesinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ve beraberindeki bürokratlarla birlikte ilçeyi ziyaret eden Biba, ilk olarak Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin programına katılarak esnaf temsilcileriyle istişarelerde bulundu. Esnafların yerel ekonomideki önemine değinen Biba, kent yönetiminde ve ilçelere ulaştırılacak yatırımlarda esnaf ile vatandaşların görüşlerine öncelik verdiklerini vurguladı. Ardından AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden heyet, sonrasında Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile makamında bir araya gelerek ilçede devam eden ve planlanan projelerin değerlendirildiği bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Gürsu kent meydanı projesinde ilk adım atıldı

İlçedeki temaslar kapsamında, Gürsu Kent Meydanı projesinin önünü açacak olan eski PTT binasının yıkım törenine katılım sağlandı. Yıkım alanında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Gürsu’nun kentin en kıymetli ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek, “Faydalı hizmetler yapmak için bazen önce yıkmak gerekir. Gürsu ilçemize kazandırılacak meydan çalışmalarının ilk aşamasındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak Gürsu Belediyemizle iş birliği içinde projeye en doğru şekilde destek vermek için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gürsu, en kısa zamanda güzel bir meydana kavuşacak” dedi. Yıkım töreninin sonrasında bölgedeki ticari işletmeleri ziyaret eden Biba, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku