KULTUR-SANAT:
Türkiye'nin İlk Müzik Festivali Start Alıyor!

İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile düzenlenen Müzik Bayramı, 23 - 25 Haziran arasında Şişli Bomontiada’da gerçekleştirilecek. Müzik Bayramı’nda Baden Baden, Soviet Suprem ve Etnophonics sahne alacak.

Bu akşam saat 21.30'da Eric Javelle, Julien Lardé ve Gabriel Vigne'den oluşan Baden Baden, Fransızca ve İngilizce sözleri hüzünlü ve coşkulu performansıyla birleştirerek müzikseverlerle buluşturacak. Festivalin programında Baden Baden, Soviet Suprem ve Etnophonics grupları da sahne alacak.
Üç gün sürecek etkinlikte sahne alacak isimler şöyle;
Sovyet dönemi klişelerini Balkan müziği ve Doğu ülkeleri müziği ile eğlenceli bir tarzda seslendiren Soviet Suprem, Müzik Bayramı için sahne alacak. Sylvester Staline ve John Lénine'den oluşan Soviet Suprem, 24 Haziran Cuma akşamı saat 22.00'de izleyicileri kendi zaman tünellerinde baş döndürücü besteleri ile coşturacak. Müzik Bayramı, 25 Haziran Cumartesi akşamı Etnophonics'in Fransız ve Türk işbirliğiyle müzik repertuvarlarını buluşturduğu ve dünyadan farklı görüntülerin yer aldığı etkileşimli bir videonun fonda yer aldığı konseriyle sona erecek.

 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku