KULTUR-SANAT:
SEZONU KAPATTILAR!

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamada, 2015-2016 tiyatro sezonununda %87’lik doluluk oranına ulaşıldığı belirtildi. Bu sürede 407 bin 908 seyirci Şehir Tiyatroları'nın sergilediği oyunları izledi. 

Şehir Tiyartoları'nda sezon içerisinde 30’u yerli, toplam 43 oyun sahnelendi. Perdeler bin 378 seans için açıldı. Sahnelenen oyunlar içerisinde sezona yeni eklenen oyunlar dışında birkaç sezondur kapalı gişe oynayan ve hala talep alan Profesyonel, Hamlet ve Çehov Makinesi gibi başarılı eserler de yer aldı. 
Şehir Tiyatroları ulusal ve uluslararası alanda toplam 71 tiyatro ödülüne layık görüldü. Ayrıca bu yıl 32.’si düzenlenen Genç Günler ve Çocuk Şenlikleri kapsamında düzenlenen 134 etkinliğe 26 bin genç ve çocuk izleyici katıldı.
Anahtar Kelimeler
Sezonu-kapattılar
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku