KULTUR-SANAT:
Şarkılarını Çocuklar Seslendirecek!

Kadıköy Belediyesi 2005 yılında hayatını kaybeden Kazım Koyuncu’yu anmak için konser düzenliyor. "Çocuk Kalbim Seni Söyler Korosu" tarafından hazırlanan konserde, sanatçının şarkıları çocuklar tarafından seslendirilecek.

Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro'da yapılacak konser, 24 Haziran Cuma günü saat 21.30'da başlayacak. Konserin orkestra Şefliğini Turhan Yükseler yapıyor. Orkestra ise, Kazım Koyuncu'ya sahnede eşlik eden müzisyenlerden oluşuyor.
Konserde Nejat Yavaşoğulları, Şükriye Tutkun, Emre Altuğ, Ayça Varlıer, Selçuk Balcı, Seyfi Yerlikaya, Cem Cücenoğlu, Taylan, Manuş Baba da, Çocuk Kalbim Seni Söyler korosuna birer şarkı ile eşlik edecek. Gecede çöplere bıraktığı tablolar, sokak performansları ve duvar resimleriyle öne çıkan Ressam Efe Işıldaksoy ve Koreograf-Dans Sanatçısı Gonca Gümüşayak canlı performansları ile sahnede olacak. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türk Müziği'nin Yükselen Sesi Hatiç:...
Türk müziğinin güçlü kadın vokallerinden Hatiç, hem sahnedeki doğal ışıltısı hem de kendine özgü...

Haberi Oku