KULTUR-SANAT:
Mart Gibi 'Zor Yollar'

Üçüncü Yeniler akımının kalıplara sığmayan güncel sesleri ve altyapıları arasında keskin bir geçiş yapan ekip bu eserinde beslendiği kökleri ve kimliklerini oluşturan geleneksel melodileri modern temalar ile işlemekteler.
Çoğunlukla sıcak tonlar ve dansa davet niteliğindeki dinamiklerin yanında dinleyiciyi düşünmeye sevk eden sözler bir tezatın mahsulü gibi görünse de bu bütünsel karşıtlığın gerçeğin bizzat kendisi olduğunu savunuyorlar.
‘Mutlulukla hüzünü , sevinçle kederi, korkuyla coşkuyu aynı anda yaşarız ancak bu hislerin hiçbirisi bir diğeri olmadan anlamlı olamaz diyerek dinleyiciye aktarmak istedikleri hisleri özetliyorlar.
Fono Müzik etiketi ile yayımlanan eserin söz ve müziği Ertuğrul Teber’e ait.

Moda 101 Stüdyosunda kaydedilen eserin Mix-Mastering koltuğunda Umut Tosun,Final düzenlemede Berkay Aygör ve kayıt koltuğunda Volkan Cebeci bulunmakta.
 

Anahtar Kelimeler
Mart Gibi Zor Yollar
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku