KULTUR-SANAT:
Mart Ayında FilmBox Ekranlarında  Kadın Yıldız Yağmuru

8 Mart Kadınlar Günü ve Mart ayının diğer Pazartesileri, dünyaca ünlü aktrislerin başrolde olduğu, heyecan, romantizm ve eğlence dolu birbirinden güzel filmler, keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında yer alacak; kadın yıldızların ışığı 21:30’da ekranlara yansıyacak.

FilmBox Kadın Yıldızlar Kuşağı: Duvak (The Painted Veil) – 1 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

1 Mart Pazartesi gecesi ekranlara gelecek filmde İngiltere doğumlu aktris Naomi Watts’a, Edward Norton eşlik ediyor. Filmin öyküsü, Küçük bir Çin köyünde kolera salgını ile savaşan bir doktorun, bir yandan da evliliğindeki sorunlarla yüzleşmesi üzerine kurulu.

FilmBox Kadın Yıldızlar Kuşağı: Acımasız Tanrı (God of Carnage) – 8 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

8 Mart Kadınlar Günü gecesinin ekran bombası, Akademi ödüllü iki kadın yıldızı bir araya getiriyor. Oscar’lı Kate Winslet ve heykelciği iki kez kaldırma başarısı gösteren Jodie Foster’ın büyük bir oyunculuk gösterisi sergilediği filmin öyküsü, iki haşarı çocuğun parkta kıyasıya kavgasıyla başlıyor. Ebeveynler, bu sürtüşmeyi bir ev davetiyle modern bir biçimde çözmeye ve tatlıya bağlamaya çalışır. İlk başta medeni biçimde konuşarak sorunu çözmeye çalışsalar da sonrasında işler sarpa sarar ve herkesin birbirinden sakladığı foyası meydana çıkar. Hiç beklenmedik, acımasız bir yüzleşme başlamıştır ve bundan hiç kimsenin kaçması mümkün değildir.

FilmBox Kadın Yıldızlar Kuşağı: Aşk Yeniden (Hope Springs) – 15 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

FilmBox Kadın Yıldızlar Kuşağı’nın. 15 Mart gecesi yayınlanacak filmde, Oscar ödüllü efsane aktris Meryl Streep’e bir diğer Oscar ödüllü efsane, Tommy Lee Jones eşlik ediyor. Filmin öyküsü, 30 yıllık evliliğin ardından ilişkilerini düzeltmeye çalışan, çok yoğun geçecek ve bir hafta sürecek olan bir evlilik danışmanlığı programına giren bir çift üzerine kurulu.

FilmBox Kadın Yıldızlar Kuşağı: Dumplin (Dumplin) – 22 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

22 Mart Pazartesi gecesi ekranlara gelecek filmde başrolü, sevilen aktris Jennifer Aniston üstleniyor. Film, farklı karakterlere ve özelliklere sahip bir genç kız ve annesinin güç birliğini öyküleştiriyor. Annesinin Dumplin', arkadaşlarının da kısaca Will diye çağırdığı Willowdean, fazla kilolu bir genç kızdır. Ancak fazla kiloları onda asla güven eksikliği yaratmamıştır ve halinden çok memnundur. Annesi Rosie ise gençliğinde güzellik kraliçesi olmuş bir kadındır. Kilosuyla dalga geçilmesini pek umursamayan Will, günün birinde Bo adında bir çocukla tanışır ve ona hissettikleri derinleştikçe kendi bedeni hakkında tereddütlere düşmeye başlar. Güvenini tazelemek için gençler arası güzellik yarışması Miss Teen Blue Bonnet'e katılmaya karar veren Will ve annesi Rosie, bu süreçte aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakıp birbirlerine destek olmak zorundadır.

FilmBox Kadın Yıldızlar Kuşağı: Unutma Beni (Still Alice) – 29 Mart Pazartesi - Saat: 21:30

29 Mart Pazartesi gecesi ekranlara gelecek filmin başrolünde, Hollywood’un en güzel aktrislerinden Julianne Moore yer alıyor. Filmde, kendisine konulan Alzheimer teşhisiyle aile bağları test edilmeye başlayan bir dilbilim profesörünün öyküsü anlatılıyor.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları, Vodafone TV Kanal 15 ve KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox websitesi ve FilmBox + uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

Bilgi için: 

Süheyla İlhan / PRactice Communication Management

suheyla@practicecomm.com 

SPI International Hakkında: 

 

SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 90 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/Ultra HD içeriğin de en büyük dağıtıcılarından biri konumunda yer almaktadır. Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden abonelerine 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine ulaşma imkanı sağlıyor. Yakın zamanda Hollanda’nın en büyük premium film servislerinden Film1’ın 4 kanalını ve dijital servislerini de portföyüne ekleyen SPI, büyüme ivmesini tüm hızıyla sürdürmektedir. 

Dünya lideri film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliği ile, 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda itibar sahibi olan SPI International, büyük lisans tedarikçileri iş birliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlar.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108