KULTUR-SANAT:
İstanbul'a Geliyor!

 İstanbul, 8 Ağustos'ta yıldızları ağırlamaya hazırlanıyor. Küçükçiftlik Parkı'nda düzenlenecek Masstival Müzik Festivali'nde önemli isimler konser verecek. Merakla beklenen festivalin biletleri ise satışa çıktı.

Festivalin en önemli yıldızı ise "Chandelier", "Diamonds", "Invincible", "Radioactive" ve "Titanium" gibi günümüzün en büyük pop şarkılarına imza atan Sia, olacak. 

Avustralyalı sanatçı Sia, kariyerine cazla başlayıp kendini pop müzik dünyasının en büyüklerinden biri olarak kabul ettirdi. Sadece büyük pop yıldızlarına verdiği şarkılarla değil, kendi albümleriyle de ses getirmeye başlayan Sia'nın kariyeri özellikle 2010 yılında yayımladığı "We Are Born" albümüyle büyük bir ivme kazandı.

İstanbul Küçükçiftlik Park'ta düzenlenecek festivalin tek ismi Sia değil. Festival, izleyicilere tek günde yıldızlar geçidi yaşatacak. Aynı gün içerisinde sesi Amy Winehouse ile karşılaştırılan Selah Sue, geçtiğimiz yıllarda ülkemizde verdiği konserde sergilediği sahne performansıyla büyüleyen Oh Land, Danimarkalı yeni nesil indie pop yıldızlarından Fallulah,
Türkiye’de alternatif müziğin önemli isimlerinden Melis Danışmend ve Güliz Ayla’da sahne alacak.

SELAH SUE
Belçikalı müzisyen, şarkıcı ve söz yazarı olan Selah Sue, festivalin önemli isimlerinden biri.
Indie pop müziğin en başarılı ve genç sanatçılarından olan Selah Sue, 2011 yılında kendi adını verdiği albümüyle Avrupa’da büyük çapta bir başarı elde etti. “Black Part Of Love”, “Crazy Vibes”, “Raggamuffin”, “Fyah Fyah”ve “This World” şarkılarıyla çok beğenilen müzisyen, aynı zamanda ünlü sanatçıların parçalarına yaptığı coverlarla da büyük beğeni topluyor.

OH LAND
Norveçli Nanna Øland Fabricius, yani Oh Land, Masstival’ın merakla beklenen isimlerinden biri olarak sahne alacak sanatçılardan biri.Profesyonel müzik sahnesine 2008 yılında çıkan Oh Land, aslında İsveç Kraliyet Bale Okulu'nda bale eğitimi görüyordu. Geçirdiği kaza sebebiyle ise müziğe yöneldi. Sahip olduğu buğulu sesi ve kendi yaptığı besteleriyle dikkat çeken Oh Land, özellikle "Perfection", "Wolf & I", "Son of A Gun", "White Nights", "Renaissance Girl" şarkılarıyla çok sevildi. 

FALLULAH
Festivalin Danimarkalı ikinci ismi ise yeni nesil indie pop sanatçılarından Fallulah olacak.
“Give Us A Little Love” şarkısıyla herkesin dikkatini çeken Fallulah, canlı performansıyla da dinleyenlerinin beğenisini toplamış vaziyette. 

FESTİVALİN YERLİ SANATÇILARI 
Festivalde, iki Türk kadın sanatçı da Küçükçiftlik Park sahnesine çıkacak. “Olmazsan Olmaz” şarkısıyla hayatımıza giren, “Bahsetmem Lazım” şarkısıyla beğeni sayısını artırmaya devam eden ve sesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan Güliz Ayla ve Üçnoktabir grubuyla tanıdığımız ama şimdilerde müzik kariyerine solo olarak devam eden ve çok da başarılı olan Melis Danişmend Masstival’in yerli sanatçıları olacak.

Masstival’in gerçekleşeceği yer olan Küçükçiftlik Park’ın kapıları festival günü saat 14.00’da açılacak.
Anahtar Kelimeler
İstanbula-geliyor
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku