KULTUR-SANAT:
Harun Kolçak Yoğun Bakımda!

 Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden bir açıklama yapıldı. Santçının 21 Haziran'da şiddetli karın ağrısı ve solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldığı belirtilerek, 22 Haziran'da Genel Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edildiği kaydedildi.

Başhekim Dr. Cengiz Bavbek, Kolçak'ın sağlık durumuna ilişkin, "Harun Kolçak, hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. Yapılan tetkik ve incelemelerde, mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen hastanemiz yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi devam etmektedir" ifadelerini kullandı. 

Harun Kolçak’ın sağlık durumuyla ilgili ilk bilgi yakın arkadaşı Sibel Bekenli’den gelmişti. Ünlü sanatçının durumunun ağırlaştığını ifade eden Bekenli şöyle konuşmuştu: “Dün gece durumu ağırlaştı. Sabah 6'da da Şişli Etfal'e götürdük fakat doktorunun bilgisi dahilinde buraya Maslak Acıbadem hastanesine getirdik. Yoğun bakımda fakat ölümcül bir durum yok. Önceden ameliyat oldu ve maalesef yeniden nüksetti rahatsızlığı. Kullandığı ilaçlar ağır ve biraz da yaşı var tabii. Bu nedenle durumu ağırlaştı fakat ölümcül bir durum yok. Babası Eşref Bey 93 yaşında ve çok yaşlı, ortada çok ciddi bir durum da olmadığı için buraya gelmedi. Saat başı ona bilgi veriyoruz” dedi.

Harun Kolçak'ın sinema sanatçısı babası Eşref Kolçak ise telefonla katıldığı bir televizyon programında oğlu hakkında bilgiler verdi. “Bütün sevenlerimize bütün kalbimle teşekkür ediyorum" diyen Eşref Kolçak, " Bana hastaneden telefon ettiler. Güzel gelişmeler başlamış. Eminim ki doktorlarımız en hassas şekilde gereken ilgiyi gösteriyorlardır. Ölümden döndü dersem yalan olmaz. 'Eşref Abi seni aldıralım' dediler. 'Ben İstanbul'a gelebilecek durumda değilim' dedim. Kalbime pil ve stent taktılar. Tek hayat ağacım oğlum oldu benim. Eşimi kaybedeli 6 yıl oldu. Benim tek dayanağım oğlum. Lütfen beni haberdar edin dedim. Telefon ettim cevap vermedi. Arkadaşlarından birini aradım. 'Harun'u arıyorum cevap vermiyor' dedim. Eve gitmişler, oğlan komada.Önce Şişli Etfal'e götürmüşler. Orada ameliyatını yapmışlar. Şimdi Maslak'taki hastenede. Sevenlerinin dua ettiğinden hiç şüphem yok" diye konuştu.

 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku