KULTUR-SANAT:
Hamileysem yıldırım nikahı ile evlenirim

Programda samimi açıklamalarda bulunan Hatice, nişanlısı Ali Kemal Sarı ile barışma hikayesini, nişanlısıyla ayrıldığı dönemde yazdığı şarkıyı ve barışmalarını Hayatın Rengi programında anlattı.

Sunucu Simge Tertemiz'in anne olmak istiyor musun? sorusuna Hatice, 'Evet anne olmayı çok istiyorum. Hayatımda verdiğim en doğru karar Ali Kemal'le beraber olmak ondan öncesini hiç saymıyorum. Ali Kemal benim hayattaki en büyük şansım..Çocuğun olacaksa ondan olsun' dedi. Hatice, hamile olabileceğinin sinyallerini vererek, 'Bu aralar hiç başım dönmezken başım dönüyor, karnımda bir şişkinlik hali var ama henüz ne olduğunu anlamadım. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim. Ali Kemal'i ailem de çok seviyor onun ailesi de beni seviyor. Umarım bize bir bebek ve yuva nasip olur' diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108