KULTUR-SANAT:
G.O.R.A.2 Start Alıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Youtube kanalı takipçilerinin iki milyonu bulmasını ağabeyi Can Yılmaz'ı dahil ettiği bir yayınla kutladı. Sohbet esnasında, Can Yılmaz’ın ‘Bu yaz film çekiyor musun kardeşim? sorusu üzerine Cem Yılmaz, bu yaz G.O.R.A 2'nin çekimlerine başlanacağı müjdesini verdi. 2004'te çektiği G.O.R.A'nın devam filminin çekimlerine yakında başlayacağını duyuran Yılmaz “Şimdi G.O.R.A’nın devam projesi var tezgahımızda. Amacımız G.O.R.A’daki Arif ile Robot 216’yı bir macera içine sokmak. Temmuz veya ağustosta Zafer (Algöz) ağabey ve Ozan’la (Güven) çekip ilkbahara çıkaracağız filmi.” dedi.

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Faruk Sorak'ın yaptığı 2004 yapımı G.O.R.A filmi çekildiği dönem Türk Sineması'nın en pahalı yapımlarından biri olmuş ve 4 milyon civarında kişi tarafından izlenmişti. Antalya'da halı tüccarlığı yapan Arif'in ( Cem Yılmaz ) uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A isimli gezegene götürülmesinin anlatıldığı filmde Cem Yılmaz'ın yanı sıra Özkan Uğur, Cezmi Baskın, Ozan Güven, Rasim Öztekin ve Özge Özberk gibi önemli isimler filmin kadrosunda yer almıştı.

 

Anahtar Kelimeler
Gora-2-start-alıyor
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku