KULTUR-SANAT:
AŞKA TANIK OLANLARIN ŞARKISI

Şimdilerde söz ve beste çalışmalarını sürdürürken ilk profesyonel çalışması ''Bir Şans Daha''yi müzikseverlerle buluşturdu.
 
Türkiye'nin önde gelen aranjörlerinden Erol Temizel ile çalışan sanatçı yeni şarkısının mutluluğu ve heyecanını yaşarken duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;
''Kendimi en iyi ifade ettiğim şarkım olduğuna inanıyorum. Yoğun duygular yaşadığım bir dönemde bu şarkıyı yazmak beni ruhsal olarak çok iyi hissettirdi. ''Bir Şans Daha'' hepimize yeni şanslar ve güzellikler getirsin. Aşka tanıklık eden herkesin kendinden bir şeyler bulacağına eminim.''
 
Yeni şarkısından 'müzikseverlere derdimi anlattım' diye bahseden sanatçının naif sesi ve iddialı yorumu da dikkat çekiyor.
 
Sözü ve müziği Kaan Güzel'e ait olan ''Bir Şans Daha''nın klip yönetmenliğinde ise Merve Kuzeyli imzası var. Görüntü yönetmenliğini Cengizhan Cebeci'nin üstlendiği klip genç sanatçıyı tam anlamıyla ifade eden ve duygularını açığa çıkaran detaylardan oluşuyor.
 
Kaan Güzel ''Bir Şans Daha'' Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında yayında!
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku