KULTUR-SANAT:
ANTALYA'LI HAYVANSEVERLER PETİVAL 2019'DA BULUŞTU

Antalya Migros AVM'de iki gün boyunca devam eden Petival, katılımcılarını birbirinden farklı etkinlikler ile ağırladı. 

Oyuncu-yazar Banu Başeren ve yazar G. Ülkem Gürbüz ile birlikte çocuklar için doğa bilinci ve hayvan sevgisine yönelik interaktif masal söyleşisi ile başlayan Petival'de, Cem Yılmaz'ın son filminde de rol alan dizi ve reklamların "ünlü" köpeği Mithril ve birçok dizide aldığı rolle hayranlık uyandıran ünlü köpek Jason'ın showları büyük beğeni topladı. 

2014'den bu yana dizi ve filmlerde de hayvan eğitmenliği yapan eğitmen Hafi Ersen Akbaş ile köpek eğitimi, veteriner Tuğba Büyükaksu ile hayvan sahiplenme ve bakımı üzerine söyleşiler ve eğitmen Şeref Can Altuntaş ile eğitim tüyolarında hayvanseverler de patili dostlarıyla birlikte merak ettikleri sorulara cevap buldular.

Sokak hayvanları için kulübe ve kuş evi boyama atölyesi, keçeden hayvan figürlü magnet yapma atölyesine yoğun ilgi gösteren çocukların yanı sıra sahibine en çok benzeme, yetenek gibi yarışmalarda da tüm katılımcılar eğlenirken aynı zamanda ödüllerine ulaştılar.

Levent Erim Dj'liğinde gün boyu eğlence ve konuk katılımcılar ile dolu içeriğiyle süren Petival, katılımcıların sosyal medya üzerinden patili dostlarıyla çekildikleri selfie'leri  #Enpatiselfie hashtagi ile paylaşarak yer aldıkları  #Enpatiselfie yarışması ödül töreni ile sona erdi.

Petival Antalya etkinliği sonunda sokak hayvanları yararına bir kısmı Düşler Akademisi'nin Kaş'taki merkezinde özenle beslenen sokak köpeklerine olmak üzere toplam 60 kilo kedi ve köpek mamasının yanı sıra yine sokak hayvanlarının klinik ihtiyacı için Haykonfed'e maddi bağışta bulunuldu.

Petival'in bu seneki İstanbul ayağı ise 28-29-30 Haziran tarihlerinde Caddebostan Sahili'nde gerçekleştirilecek. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108