GÜNDEM:
Şanlıurfa'da 2 Polis Şehit Edildi!

 Şanlıurfa'da gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce peş peşe iki saldırı düzenlendi. İlk saldırı saat 00.30 sıralarında AK Parti Eyubiye İlçe Teşkilatı'na yapıldı. Parti binasına atılan 3 el yapımı bombadan 2'si patladı. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen iki kişiden biri etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı, diğeri kaçtı. Polis ekipleri, uzun süre kaçan saldırganı aradı.

Yaklaşık 20 dakika sonra ise Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde ikinci saldırı gerçekleşti. Hastaneden ayrılan araca kimlikleri belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Mermilerin isabet ettiği araçta bulunan polislerden ikisi yaralandı. Hastaneye götürülen polisler, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku