GÜNDEM:
NİLÜFER'E TAZE KAN!

Nilüfer’e yakışır şekilde hizmet verebilmek için durmaksızın çalışan Nilüfer Belediyesi, araç parkına 11 takviye daha yaptı. Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet ambulans, tanıtım ve organizasyonlara kullanılmak üzere bir adet led ekran taşıyıcı kamyon ve hizmet alanında kullanılmak üzere 9 adet binek araç alındı. Toplam 700 bin TL’ye mal olan araçlarla birlikte Nilüfer Belediyesi parkında araç sayısı 188’e çıktı. Nilüfer Belediyesi araçları, özel takip sistemiyle sürekli gözetim altında tutuluyor. 

 Nilüfer’e en kaliteli hizmeti verebilmek adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, araçların kazasız belasız kullanılması dileğinde bulundu. Başkan Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Adil Kayaoğlu, Ahmet Çakıcı, danışmanlar ve idari müdürlerin de katıldığı tanıtım töreni sonunda kesilen kurbanların ardından yeni araçlar göreve başladı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku