GÜNDEM:
MISIR'DA SULAR DURULMUYOR!
 Mısır'da süren aralarında Müslüman Kardeşler mensuplarınında olduğu davada sonuç açıklandı ve mahkeme 683 kişiye daha idam kararı verdi.
Mısır'daki darbecilerin işlediği hukuk cinayetlerine dünya kamuoyunun daha ne kadar kayıtsız kalacağı merakla bekleniyor. Mahkemenin verdiği idam kararı onaylanırsa 683 kişi idam edilecek. Mahkemenin verdiği bu idam kararından sonra Mısır'da sokakların ateş topuna dönmesinden endişe ediliyor.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye ve Azerbaycan'dan Koruyucu Aile...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması...

Haberi Oku