GÜNDEM:
İş Makineleri Kışla Çıkışını Kapattı!
Eyyübiye Belediyesi'ne ait kamyon ve kepçeler, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı önünde bekliyor. Eyyübiye Belediyesi araçları nizamiye kapısı önünde dün akşamdan itibaren bekleyerek giriş ve çıkışları tamamen kapattı.
Askeri darbe Şanlıurfa’da halkın iradesi ile geri püskürtüldü. Askeri darbe haberini alan Şanlıurfalılar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı önünde toplanarak tepkilerini ortaya koydu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatı ile Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı önüne getirtilen kepçe ve kamyonlar nizamiye kapısının önüne park edilerek askeri giriş ve çıkışlarına engel olundu. Dün gece Türkiye’nin her yerinde yapılması beklenen askeri darbenin akabinde soluğu AK Parti il binası önünde alan vatandaşlar, burada yapılması istenen darbeye sert tepki gösterdi.

Konu ile ilgili olarak Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı bulunan kepçe ve kamyonlar olmak üzere birçok iş makinesi Şanlıurfa Tugayının ve İl Jandarma Komutanlığı'nın nizamiye kapılarının önlerine park edilerek, askeri araçların giriş ve çıkışlarına engel olarak Şanlıurfa’da olacak muhtemel bir facianın da önüne geçilmiş oldu. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı bulunan araçlar halen nizamiye kapılarının önünde hazır bir şekilde bekletilmektedir.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku