GÜNDEM:
Giriş Çıkış Yasaklandı!

İstanbul’da komutanlıklara giriş ve çıkışlar kapatıldı. Maslak’ta bulunan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı önünde sivil ve üniformalı polisler bulunurken, diğer komutanlıklara giriş ve çıkışlar ise iş makineleriyle kapatılmış durumda. İl Jandarma Komutanlığı önünde bekleyen polisler, burada herhangi bir hareketlilik olmadığını ifade ederken, "Jandarma’nın konuyla alakası yok. Bizler burada, jandarmaya herhangi bir tepki gösterilmemesi için bulunuyoruz. Herhangi bir gözaltı da yoktur." ifadesini kullandı.

İl Jandarma Komutanlığı’nın yanı sıra Maslak’ta bulunan Harp Akademileri, Balmumcu’daki Jandarma Bölge Komutanlığı ve Beşiktaş’ta yer alan Merkez Komutanlığı’na giriş ve çıkışlar; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye araçları, hafriyat kamyonları ve iş makineleriyle kapatıldı.

Öte yandan Haliç Köprüsü, Ayvansaray girişinde darbe girişiminde bulunan askerlerin getirdiği Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir tankın da yol kenarında durduğu ve bir sivil polisin başında nöbet tuttuğu görüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku