GÜNDEM:
Eski TEM Şube Müdüründe Okunmuş 1 Dolar Çıktı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından devam eden operasyonlar kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 1. sınıf Emniyet Müdürü Sezgin K., 2. sınıf Emniyet Müdürü Abdullah K., 2. sınıf Emniyet Müdürü Ayhan Ö., 3. sınıf Emniyet Müdürü İhsan Y., 3. sınıf Emniyet Müdürü Murat Ç., 4. sınıf Emniyet Müdürü Murat S., Emniyet Amiri Ümit Ü., Emniyet Amiri Ümit D. ile polis memurları Mehmet İ. ve Nevzat K.'yi gözaltına alındı.

TEM ekiplerince yapılan üst aramalarında, eski Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Ç.'nin üzerinde terör örgütü elebaşı tarafından "okunduğu" iddia edilen ve seri numarası "F" ile başlayan bir dolarlık banknot bulundu.

Öte yandan, soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürü Abdullah K., eski KOM müdür yardımcısı İhsan Y. ile Narkotik Büro Amiri Murat S.'nin, 2009'da yapılan ve ÖSYM tarafından iptal edilen Polis Akademisi Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı sonrası, "soruların Paralel Devlet Yapılanması'na yakın Bursa'daki bazı dershanelerin öğrencilerine önceden servis edildiği" gerekçesiyle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan bir öğrenciye ait telefonu dinlemeye aldıkları iddiasıyla geçen ekim ayında gözaltına alındıkları ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 10 polis, adliyeye sevk edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku

banner108