GÜNDEM:
BUŞRA TAŞKIN: ''BU EKİP İLE MÜKEMMEL İŞLER BAŞARACAĞIZ''

Turan Sancağı Teşkilatı Kırklareli İl Başkanı Buşra Taşkın, bir dizi programlar için gittiği İstanbul’da Kanal 34’ü ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Buşra Taşkın,”dünyada 4. güç olarak kabul edilen medya hayatımızın önemli bir parçası. Bugün burada bize mükemmel bir ev sahipliği gösteren Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Uluslararası Medya Kuruluşları Federasyon Başkanı Adil Koçalan’a çok teşekkür ederim. Ziyaretim sırasında istişare fırsatını bulduğum, ünlü Holywood yıldızı Mila Kali’yi, ünlü yapımcı Emir Emirhanoğlu’na ve Çukur dizisindeki mükemmel performansı ile hafızalarda yer edinen Yüksel İvgen ile Türk Dünyasına yönelik projemiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendileri de bu projeyi yürekten desteklediklerini söyleyerek, ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Hepsine en kalbi duygularım ile şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler
BüşraTaşın
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku

banner108