GÜNDEM:
Başbakanlık: Operasyonlar Devam Edecek!

 Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Toplantıda Suriye’de yaşanmakta olan gelişmeler, Türkiye Suriye sınır bölgesindeki hava ihlalleri de dahil olmak üzere detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımlar değerlendirilmiştir. NATO Konseyi’nde bugün yapılan görüşmeler ve sonrasında Türkiye ile dayanışma ifade eden açıklama memnuniyetle karşılanmıştır.
Toplantıda Suriye ve Irak topraklarından ülkemize yönelen terör tehdidi ile yurt içinde sürdürülmekte olan terörle mücadele operasyonlarında gelinen son durum ayrıntılı bir şekilde görüşülmüştür. Vatandaşımızın güvenliğini sağlamak ve terör tehdidini bertaraf etmek için operasyonlar kararlılıkla devam ettirilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku