GÜNCEL:
Yılların sorunları bir bir gideriliyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehrin genel sorunlarının yanı sıra kentte yaşayan her bir vatandaşın belediye hizmetlerine erişimi noktasında yaşadığı sorunları da bir bir çözüme kavuşturuluyor.

Bunlardan birisi de Davraz Mahallesinde bulunan Şoförler Sitesinin yağışlarda su baskınından kurtarılması oluyor. 15-16 yıllık bir sorunun çözümü için harekete geçen Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri 3976 Sokak ile 142 Cadde kesişiminde bulunan 12 bloklu Şoförler Sitesini su baskınından kurtarmak için 400’lük yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı. Bölgede kod farkı ve ters eğim dolayısıyla su basan sitenin bulunduğu 3976 sokağa ayrıca çalışmalar sonrası yağmur suyu ızgaraları da yerleştirilecek ve böylece bölgedeki su baskınları çözülmüş olacak.

Anahtar Kelimeler
ısparta
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku