GÜNCEL:
Yazar Bekir Develi Diyarbakırlılarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi, “Sezai Karakoç Kültür ve Sanat Sezonu” kapsamında Ramazan ayına özel hazırladığı Kültür ve Sanat Etkinlik Takvimi devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca “Diyarbakır’da Ramazan Bir Başka” mottosuyla hazırlanan takvimde Ramazan sohbetleri etkinlikleri kapsamında Yazar Bekir Develi, söyleşi gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, Develi anlattığı hikayelerle büyük beğeni topladı.

“Etkinliklere ailece katılıyoruz”

İzleyicilerden Kerim Tuncay, Bekir Develi’yi severek takip ettiğini, yazarı Diyarbakır’da gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Develi’nin gençler için bir ilham kaynağı olarak gördüğünü ifade eden Tuncay, anlattıklarıyla gençleri motive ettiğini belirtti.

Tuncay, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlik takvimini takip ediyorum. Bir gün söyleşi, bir gün tiyatro, bir gün edebiyatla ilgili bir program yapılıyor, etkinliklere ailece katılıyoruz. Dolu dolu bir Ramazan ayı geçiyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz.”

Katılımcılardan Yusuf Damlayıcı ise etkinliği çok beğendiğini aktararak Ramazan ayı takviminin özellikle gençlere hitap ettiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler
Diyarbakır
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku