GÜNCEL:
Yangınlar İçin İlginç İddia!

İzmir’in Bornova ilçesi Altındağ semtinde orman yangını çıktı. Zeytinlik ve makilik alanda etkili olan yangın kontrol altına alındı. Aynı bölgede çok sayıdaki yangını, helikopter görmek isteyen çocukların çıkarmış olabileceği iddia edildi.

MTK Sitesi'nin üst kısımlarında, Şahin Tepesi olarak bilinen makilik ve zeytinlik alanda saat 15.00 sıralarında, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, zeytin ağaçlarına da zarar verdi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı altı tane arazöz, iki helikopter ve iş makinelerinin yanısıra itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Kısa süreli korkuya sebep olan yangın, bir saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yaklaşık 3 dönüm makilik ve zeytinlik alanın zarar gördüğü bildirildi. Yangını, helikopter görmek isteyen çocukların çıkarmış olabileceği öne sürüldü. Bir hafta önce de aynı bölgede beş noktada yangın çıkmıştı. Yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku