GÜNCEL:
YADES iftarda buluştu

Isparta Belediyesi’nin Dere Mahallesinde 65 yaş ve üstü vatandaşların korunması ve desteklenmesi ile psiko-sosyal bakıma ihtiyacı olanların yaşadıkları mekanlarda veya merkezde gerekli bakımlarının yapılarak yaşamlarının kolaylaştırılması amacıyla kurduğu, Gül Kokulu Çınarlar Vefa Konağı Yaşlı Destek Merkezi’ne (YADES) gelen vatandaşlar güzel vakit geçirmeye devam ediyor. Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli YADES’den hizmet alan 65 yaş ve üstü vatandaşların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında oluyor, onlarla birebir ilgileniyor.

Ramazan ayı dolayısıyla Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen, YADES’den hizmet alan vatandaşlar, Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleriyle iftar programında bir araya geldiler. Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar programına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, iftar çadırındaki programı nedeniyle sonradan katıldı, YADES’ten hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti, personele kolaylıklar diledi. Başdeğirmen çifti, yaşlı vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, onlar da YADES’te gördükleri ilgiden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Yaşlı vatandaşlar, “Başkanım çok çalışıyorsunuz, Allah razı olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin, size ömürler versin. Allah yardımcınız olsun” dediler.

Başdeğirmen çifti, Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleriyle de bir araya gelirken, çocuklarla yakından ilgilendiler.

Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ender Güven, YADES’den hizmet alan vatandaşlar ve personelle iftarda bir araya geldiklerini belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kendilerine böyle fırsatlar verdiği için teşekkür etti. YADES projesine dahil oldukları günden bu yana 400’ün üzerinde yaşlı ile bir araya geldiklerine değinen Güven, “Ekibimizle birlikte yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yaptık, dört elle çalıştık. Birinci projemizi 2022 yılının sonunda tamamladık. 2023 yılı projemizi yazdık, bakanlığa gönderdik. Önümüzdeki günlerde tekrar bir çalışma başlatacağız. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyor, Sayın Başkanımıza saygılarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, YADES’de 400’ün üzerinde yaşlı ile bir araya gelmenin ve onların ihtiyaçlarını görmenin kendilerini de memnun ettiğini dile getirdi. Hedeflerinin daha fazla yaşlıya ulaşmak olduğunu kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Bu çalışma içerisinde sağ olsun ekibimiz çok büyük bir mücadele veriyor. Sağlık birimimiz ekip olarak bu işin içerisindeler. Hiçbir şeyden geri kalmadan, evlere kadar gidilerek, size ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanlarında oluyorsunuz. Ekip olarak sizlere teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Rabbim daha güzel günlerde birlikte olmayı nasip etsin. Bayram yapmayı ve daha nice bayramlarda birlikte olmayı nasip eylesin. Bayramdan önce de Kadir Gecesi var. Rabbim Kadir Gecesine de ulaşmayı ve dua etmeyi hepimize nasip etsin. Allah’a emanet olun” ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler
ısparta
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108