GÜNCEL:
Türk Hava Sahasının İhlali Kabul Edilemez!

 "Rusya'nın Suriye içinde ve çevresindeki askeri operasyonlarının ele alındığı" görüşmenin ardından açıklama yapan Jens Stoltenberg, "NATO'nun Türkiye'nin güvenliğini güçlü bir şekilde taahhüt ettiğini açıkça belirttim. Rusya'nın eylemleri, bölgenin güvenlik ve istikrarına katkı sağlammıyor. Rusya'ya, NATO hava sahasına tam saygı duyması ve İttifak'la gerginliği tırmandırmaması çağrısı yapıyorum. Rusya'yı, IŞİD'le mücadelede çabalarını uluslararası toplumla aynı çizgiye getirmesi için gereken adımları atmaya çağırıyorum." dedi.
Rus savaş uçaklarının Türk hava sahasını ihlal etmesinin kabul edilemez olduğunu belirten NATO Genel Sekreteri, Kuzey Atlantik Konseyi'nin konuyla ilgili olarak bugün toplanacağını açıkladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku