GÜNCEL:
TROY Ödeme Yöntemi Yolda!

Kredi ve banka kartlarında sağ alt köşede bulunan, ödeme yöntemi olarak anılan bölümde Türkiye’den bir markanın yer alması için finans kurumları Bankalararası Kart Merkezi (BKM) bünyesinde güçlerini birleştirdi.
Merkezin genel müdürü Soner Canko, “Türkiye bankacılık sektörünün geldiği seviyede yeni bir ödeme yöntemi yaratacak gücü görüyoruz. Sektörün birikimi ve tekniği ile yeni bir dönemin kapılarını aralamanın vakti geldi.” dedi.
Yerli ödeme yöntemini kullanmak için geri sayımın başladığını belirten Canko, “TROY ile ödeme yapma veya alım yine güvenli, süratli ve sorunsuz olsun. TROY hem Türkiye’ye özgü hem Türkiye’nin yararına olsun.” temennilerinde bulundu. Soner Canko, ilaveten nakitsiz toplum hedefine işaret etti ve “Türkiye olarak hedefimiz 2023’te yüzde 100 nakitsiz topluma erişmek. Türkiye’nin Ödeme Yöntemi, TROY ile bu hedefi daha kolay yakalayacağımız ve ekonomiye daha çok değer katacağımız kanaatindeyiz. ” ifadelerini kullandı.
BKM Genel Müdürü, ayrıca Türkiye’nin kendi ödeme yönteminin büyük bir tasarruf yaratılmasını mümkün kılacağını vurguladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108