GÜNCEL:
THY Kösice'de!

Uçuş ağını her geçen gün genişleten THY, Avrupa’da yeni bir noktaya daha sefer düzenledi. Slovakya, THY'nin kıta özelindeki uçuş ağının 43. ülkesi olurken, genel sıralamada ise 116. ülke oldu.

Dünya genelinde en fazla ülke ve enternasyonel destinasyona uçan THY, Avrupa’daki etkin pozisyonunu artırmaya devam ediyor. THY, Slovakya'nın Kösice kentini uçuş ağına dâhil etti. Haftanın 3 günü Salı, Perşembe ve Cuma günleri İstanbul'dan Kösice'ye karşılıklı seferler düzenlenecek. 
THY’den yapılan açıklamada, İstanbul’dan Slovakya’nın en büyük şehirlerinden biri olan Kösice’ye tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 dolara, Kösice’den İstanbul’a ise tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Eurodan seyahat edilebileceği belirtildi. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilecek ve uçuş sınıflarını yükseltebilecek.

 
Anahtar Kelimeler
THY-kösicede
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku