GÜNCEL:
TEDAŞ Eğitim İhraç Ediyor!

TEDAŞ elektrik dağıtım sektörü eğitimleri ile iş sağlığı ve iş güvenliğine ilişkin eğitim ihraç ediyor.

TEDAŞ Gölbaşı Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kampüsü'nde düzenlenen toplantıda TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni, 2013 yılı itibariyle TEDAŞ’ın 21 Dağıtım Şirketinin Özelleştirme sürecini tamamlamasıyla birlikte bu Şirketlerin danışmanlık, koordinasyon, kontrol ve denetiminin organizasyondan sorumlu bir şemsiye üst kuruluş olarak devam edeceğini belirtti.

Enerji sektörüne işbirliği ve eğitim alanında yapılan çalışmaların önemine değinilen toplantı, Performans Yönetimi Dairesi Başkanı İrfan Doğan’ın iş güvenliğine ilişkin iş kazalarının nedenlerini ve alınacak tedbirler hususundaki sunumları ile devam etti. İki gün sürecek toplantı neticesinde TEDAŞ’ın bundan sonrada uluslararası iş güvenliği ve iş sağlığı danışmanlık hizmetleri vereceği vurgulandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku