GÜNCEL:
Taksim'deki Papağanla Selfie Keyfi!

Sahibi tarafından Taksim ve İstiklal Caddesi'nde dolaştırılan 'Cabbar' isimli papağan turistlerin ilgi odağı haline geldi. Papağana kimileri fıstık attı, kimileri de cep telefonu ile selfie çekti.

Taksim Meydan'da bakıcısının omzunda dikkat çeken papağan ilgi odağı oldu. Vatandaşlar ve turistler papağan ile konuşmak için sıraya girdi. Kimileri fıstık attı, kimileri de cep telefonu ile selfie çekti. Çocuklar da papağana yakın ilgi gösterdi. Papağanın 'baba, anne' gibi ifadeler kullandığı gözlendi. Papağanın 39 yaşında olduğunu anlatan bakıcısı Metin Suna, "Çekirdek ve çerezle besleniyor. Ben eğitimini veriyorum. Masrafı çok fazla yok. Bana soruyorlar, kendi boyası mı diye, biz de gezdiriyoruz insanlar görsün diye." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku