GÜNCEL:
Şehit Polis Olayında Gözaltı!

Şehirde öğle saatlerinden aralarında yabancı şahısların da olduğu iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silahlı çatışma çıktı. Eski İstanbul Caddesi üzerinde başlayan ve Kervansaray otoparkına kadar devam eden olaya müdahale eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin İmrağ saldırganların açtığı ateş sonucu kalbinden vuruldu. Ağır yaralı olarak Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayın ardından operasyon başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü il merkezlerinde 7, Çorlu'da ise 6 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların olayda kullandığı silah ele geçirildi. Ayrıca saldırganların kullandığı 5 araç emniyete çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Make-A-Wish Türkiye'den Dünya Dilek Günü'nde...
Carole Hakko'nun öncülüğünde 2000 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye genelinde 6 bine yakın...

Haberi Oku