GÜNCEL:
'Şahsi Görüşlere Cevap Vermiyoruz!

     Nobel Komitesi Basın Danışmanlığı, Nobel Barış Ödülü'ne layık görülenleri seçen komitenin kendine has kriterleri olduğunu vurguladı. Komite'nin basın danışmanlığı, "Verilen kararlara ilişkin yapılan 'şahsi' yorumlara cevap vermiyoruz." ifadelerini kullandı.

     Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde konuşan Erdoğan, "Nobel diyoruz değil mi? Nobel kararlarını objektif mi veriyor? Asla. Bunları görüyoruz." demişti.

     Nobel Komitesi, Norveç Meclisi tarafından seçilen 5 kişiden oluşuyor. Yaklaşık 112 yıldır verilen Nobel Barış Ödülü’ne bugüne kadar 86 erkek aktivist, 15 kadın aktivist ve 24 organizasyon layık görüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku