GÜNCEL:
Oy Kullanmak İçin Geldiler, Kavga Ettiler!

Adana'nın Kozan ilçesinde, daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen 2 grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

    İlçeye bağlı Eskikabasakal Mahallesi Ayıhasanlı mevkiinde, 2014 yerel seçimlerinde, muhtarlık seçiminden dolayı daha önce kavga ettikleri için aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 grup arasında, oy kullanmak için geldikleri okul binası bahçesinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada taraflar bıçak, sopa ve tüfekle birbirlerine saldırdı. Olayda, Veli Sarıtaş (24), Savaş Kara(37), Hacı Kara(76), Adem Kara(28), Mehmet Kara(24) ve Levent Kara (36) bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. Olayda kullanılan tüfekle havaya ateş açıldığı, ateşli silahla yaralanan kimsenin olmadığı, fakat bıçakla yaralanan 6 kişiden ikisinin durumunu ağır olduğu ve Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildikleri öğrenildi.

    Özel araç ve ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Veli Sarıtaş ile Savaş, Hacı, Adem ve Levent Kara, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kavgaya karıştığı ileri sürülen 2 kişinin arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku