GÜNCEL:
Nilüfer'de asfalt sezonu başladı

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, hava şartlarının elverişli duruma gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtı. Kentte yeni yapılaşmanın olduğu bölgelere öncelik veren ekipler, asfalt kaplama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Balkan Mahallesi’nden başlayan  asfalt kaplama çalışmalarıyla cadde ve sokaklar konforla buluşuyor. Balkan Mahallesi genelinde 5 kilometrelik yolu asfaltla kaplayan Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, ardından 30 Ağustos Zafer Mahallesi ile Gümüştepe Mahallesi’nde de altyapısı tamamlanan ve inşaatı yüzde 80 oranında biten yeni yerleşim alanlarında asfalt kaplama çalışmalarını sürdürecek.

Bu yıl 28 kilometre yolda asfalt kaplama çalışması yapmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, aynı zamanda kentin çeşitli noktalarında asfalt yenileme ve yama çalışmalarıyla da mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yeni yerleşim bölgelerinde ayrıca  yol açma çalışması da yürütüyor. Kayapa ve Gümüştepe bölgesinde bu yıl 2 kilometre yeni yol açan Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yıl sonuna kadar yaklaşık 23 kilometre uzunluğundaki yeni yolu kente kazandıracak.

Anahtar Kelimeler
Nilüfer
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108