GÜNCEL:
Muhtarlar toplantısı düzenlendi

Bodrum Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli olarak muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıların sonuncusu Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
Bodrum Muhtarlar Derneği’nin seçimli genel kurulunun ardından gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, genel kurulda yeniden Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Ahmet Cemil Gündüz, Muhtarlık İşleri Müdürü Murat Kurtini ve muhtarlar katıldı.
2010 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz’e yeni görev döneminde başarılar dileyen Başkan Aras toplantıda, Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlar tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.
Başkan Aras’ın konuşmasının ardından talep ve önerileri olan muhtarların mahallelerindeki konuları Başkan Aras’a iletmelerinin ardından toplantı sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler
Bodrum
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku