GÜNCEL:
Motosiklet Sonu Oldu!

 D-100 karayolunun Çaykışla Mahallesi kavşağında ki kazada, Recep G.'nin kullandığı 54 TC 395 plakalı otomobil, kavşakta dönüş yapan Nazmi Altıner yönetimindeki 54 DA 813 motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Altıner olay yerinde öldü. Motosiklette bulunan Ömer Faruk Altıner ise ağır yaralandı.

Yaralı, ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı. Nazmi Altıner'in cesedi ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.


Anahtar Kelimeler
Motosiklet-sonu-oldu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku