GÜNCEL:
Milli Eğitim Müdürü Telefon Kurbanı Oldu!

Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelen Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin’in de aralarında bulunduğu Eğitim Bir-Sen üyeleri, Çelik’in görevden alınmasına tepki gösterdi. Çelik’e destek vermek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan sendika üyeleri, cep telefonlarını göstererek, kararın yanlış olduğuna dikkat çekti. Protestolara uyarıyla karşılık veren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ise karara saygı duymak gerektiğini söyledi. Bu görevi alırken makam olarak değil, görev olarak aldığını ve yarın başka hizmeti yapmaya devam edeceğini dile getiren Çelik, burada konuşma yaptıktan sonra öğretmenlerle vedalaştı. İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne Maarif Müfettişi olarak atanan Çelik’in yerine eski Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ın atanacağı belirtildi.
İddiaya göre, Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, dün kayıtlı olmayan bir cep telefonu numarasıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i cep telefonundan aradı. Müsait olmadığı gerekçesiyle telefona cevap vermeyen Çelik'in, cep telefonunu sekretere vererek, arayan şahsın kim olduğunu öğrenmesini istediği belirtildi. Sekreterin, arayanın Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı olduğunu bildirmesi üzerine Bakanla görüşen Çelik'in daha sonra telefona bakmadığı gerekçesiyle görevden alındığı ifade edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku