GÜNCEL:
Milletvekili Trafik Kazasında Araçta Sıkıştı!

     Kaza, Mahmut Kaçar’ın içinde bulunduğu araçla genel merkezden çıkıp yolun karşısına geçmek istediği sırada yaşandı. Kaçar’ın bulunduğu 06 LKR 26 plakalı araca yolun karşısına geçtiği sırada servis otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç duvar kenarına savurularak, durabildi. Araç içerisinde sıkışan milletvekili ve şoförü kurtarmak için itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Sıkışan vekil ile şoför kurtarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Kazaya uğrayan araçta polis ekiplerinin hızla gerçekleştirdiği işlemlerin ardından bulunduğu yerden kaldırıldı. 

     Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da genel merkezin hemen yanındaki kaza mahalline gelerek durum hakkında bilgi aldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku