GÜNCEL:
Meteorolojiden Yağış Uyarısı!

 Yağmur, başta İstanbul olmak üzere Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in batısında etkili olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, kuvvetli sağanakla birlikte 4 ila 8 derece azalacak.

SICAKLAR MEVSİM NORMALLERİNE İNECEK

Mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, yarın iç ve doğu bölgelerde artmaya devam edecek. Sıcaklık, yurdun batı bölgelerinden başlayarak ülke geneline yayılacak yağışla birlikte hafta sonuna kadar azalacak, mevsim normalleri civarına inecek.

YARIN AKŞAM İSTANBUL'DA ETKİLİ OLACAK

Yağışlar yarın akşam saatlerinde İstanbul, Yalova, Bursa, Balıkesir, Uşak, Denizli, Muğla, Aydın, Manisa ve İzmir'in doğusunda kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

Kuzey Afrika üzerinden kuvvetli güneyli rüzgarlarla birlikte bu akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege'de, yarın Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Perşembe günü Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Perşembe günü ilk saatlerde Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya ile öğleden sonra Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli olacak.

YAĞIŞ SİSTEMİ İKİNCİ KEZ GELECEK

Yağışlı sistemi, Cuma günü doğu bölgelerde etkili olduktan sonra Türkiye'yi terk edecek; ancak batı bölgeler yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek.

Yeni yağışlı sistem, Cumartesi günü Marmara'nın batısı ve kıyı Ege dışında ülke genelinde etkili olduktan sonra Pazar günü yurdu terk edecek, hava sıcaklıkları tekrar artmaya başlayacak.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku