GÜNCEL:
Mekke'de Vefat Eden Hacı Trabzon'dan!

Mekke’de dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 2’si Türk 100’den fazla hacı adayı vefat ettiği olayda vefat eden hacı adaylarından Erol Karaağaçlı'nın Trabzon'daki evinde yas var. Eşi Feride Karaağaçlı ile kutsal topraklara giden babalarının vefat haberini alan çocukları, Bahadır, Abdulkadir ve Tuba, Boztepe mahallesindeki baba evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Annelerinin de yaralı kurtulduğu olayda babalarının vefat haberiyle sarsılan Karaağaçlı kardeşler, vefat haberiyle sarsılsalar da babalarının kutsal topraklarda Hakk’a yürümesinin tesellileri olduğunu belirtiyor.
Babası ile annesinin yaklaşık 20 gün önce hacca gittiğini belirten Bahadır Karaağaçlı, üzücü haberi dün gece aldıklarını söyledi. Daha önce berberlik yapan babasının emekliliğini ardından kutsal topraklara gitmek için hazırlık yaptığını anlatan Karaağaçlı, “Babamcığm, hacca gitmek için 8-9 yıl bekledi. Allah kutsal topraklarda vefat etmeyi nasip etti. Tek tesellimiz bu. Kadere inanan insanlarız, vadesi dolmuş. Allah, İnşaallah cennetle müjdeler.” dedi.
Elim kazadan anneleri Feride Karaağaçlı’nın da yaralı kurtulduğunu ifade eden oğul Karaağaçlı, kardeşinin annesiyle telefonda görüştüğünü, sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiklerini açıkladı.
Babalarının cenazesine katılmak için kardeşiyle Mekke’ye gitmek istediklerini kaydeden Bahadır Karaağaçlı, bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan kendilerini yardımcı olmalarını istedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku