GÜNCEL:
Mardin Valiliğinden Açıklama!

Valilikten yapılan açıklamada; "Perşembe günü saat 05.00'ten geçerli olmak üzere; Nusaybin ilçemiz sınırları içinde kalan Girmeli, Kayadibi, Tepeüstü, Eskihisar Mahallelerinde; saat:19.00'dan geçerli olmak üzere Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı kararı alınmış mütakiben; Bölücü Terör Örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarını tahrip etmek, bölgedeki mahallelerde mevcut aranan şahısları yakalamak amacıyla kolluk kuvvetlerimiz tarafından faaliyetler icra edilmiştir" denildi.
ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Sokağa çıkma yasağı ilan edilen bölgede izinsiz inşa edilen mezarlık ve müştemilatında bölücü terör örgütü simgeleri, işaretleri ve amblemleri ile örgüt mensuplarınca örgütsel faaliyetlerde kullanılan bina ve yapılar tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir. Bölücü Terör Örgütü mensubu bir kadın terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan operasyonda Bölücü Terör Örgütü mensuplarına ait 1 adet uçaksavar (Doçka) ve bu uçaksavara ait 450 adet mühimmat, 1 adet adet Kalaşnikof marka silah, 3 adet el bombası, 1 adet telsiz ile birlikte çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Bölücü Terör Örgütüne yardım ve yataklık yapan, ilan edilen askeri yasak bölgesini ihlal eden ve güvenlik güçlerini engellemeye çalışan 19 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Söz konusu şahıslar ile ilgili adli işlemler devam etmektedir. Nusaybin ilçe merkezinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından kazılan hendekler kapatılmakta, bombalı tuzaklar imha edilmektedir. Terörist unsurlara yönelik operasyonlar başarıyla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak ve kamu düzenini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108