GÜNCEL:
Kutludüğün'de İftar Yemeği

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her gün vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelmeye özen gösteren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, son olarak Kutludüğün Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Kutludüğünlü vatandaşlarla bir araya gelen ve iftar eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, onlarla sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Kutludüğün Mahallesi sakinleri, Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı için Başkan Murat Köse’ye teşekkür etti. Ramazan’ın ruhuna yakışır hazırlanan Hacivat Karagöz gösterisi, palyaço ve yüz boyamalar ise çocukların ilgi odağı oldu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Halkımızdan aldığımız yetki ile kaynaklarımızı doğru şekilde kullanarak yeni projeler hazırlıyoruz. Geçmişimizden aldığımız emaneti gücümüz yettiğince ileriye taşımak için çalışıyoruz. Mamak’a hizmet etme gayreti ile çalışıyoruz. Hepinizin ayrı ayrı Ramazan ayını tebrik ediyorum. Rabbim bayrama ulaştırsın” dedi.

Anahtar Kelimeler
Kutludüğün
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku