GÜNCEL:
Kılıçdaroğlu'ndan Taziye Ziyareti!

     CHP Milletvekili İhsan Özkes, Mustafa Sarıgül ve İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte, Gezmiş ailesinin Üsküdar Selimiye’de bulunan evine gelen Kılıçdaroğlu, Abi Bora Gezmiş’e başsağlığında bulundu. Bora Gezmiş tarafından sokakta karşılanan ve yaklaşık 10 dakika evde kalan Kılıçdaroğlu, çıkışta yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en yürekli insanı Deniz Gezmiş’i askerler astılar. O dönemde kurulan mahkemelerle idam edildi. Ama bu toplumun vicdanı, Deniz Gezmiş’i asla ve asla unutmadı. Annesi vefat etti. Ailesine başsağlığına geldim. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.

     Sorulara 'burası yeri değil' diyerek cevapsız bırakan Kılıçdaroğlu, sokakta bazı vatandaşlar ile selamlaşıp fotoğraf çektirdikten sonra Selimiye’den ayrıldı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku