GÜNCEL:
Kesik El Cinayetinde Karar Açıklandı!

 Ereğli' de 7 Eylül akşamı ortadan kaybolan taksici Murat Erdoğan (29) ile kız arkadaşı olduğu iddia edilen Gizem Tunç'un (21) iki gün sonra Murat Erdoğan'ın dedesine ait olan bağ evinde cesetleri bulunmuştu. Bağ evinde ölü bulunan Murat Erdoğan ile elleri kesilmiş şekilde uçurumun kenarında cesedi bulunan Gizem Tunç'un katil zanlısı olarak askerlik görevini yaptığı Denizli' de ki askeri birliğinde göz altına alınan Deniz Boyraz ilk mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cinayete yardım ve yataklık ettiği babası Ali Boyraz (52) ise bir gün sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 9 ay cezaevinde yattıktan sonra Deniz Boyraz'ın suçu itiraf etmesi üzerine Baba Ali Boyraz mahkeme tararından tahliye edilmişti. 

Cinayet davasının bugün yapılan duruşmasında mahkeme kararını açıkladı. karar çıktı. Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 7 sayfalık iddianamede, savcılık elde edilen deliller doğrultusunda, Deniz Poyraz'ın 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi. Duruşmadaki iyi haller sebebiyle sanık Deniz Poyraz iki ayrı cinayetten toplam 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Baba Ali Boyraz ise 1 sene hapse çarptırıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku