GÜNCEL:
Kartepe'ye İlk Kar Düştü!

 İzmit şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta ve deniz seviyesinden bin 600 metre yüksekteki Kartepe'de gece yarısı başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yerini kar yağışına bıraktı.
Yağış sonrası kar kalınlığı yaklaşık 5 santimetreye ulaştı. Karın yağmasıyla bazı fotoğraf tutkunları Kartepe'ye gelip burada fotoğraf çekimi yaptı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku