GÜNCEL:
İzmir'de Scanc Operasyonu!

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu sağlayan şahıs veya organizasyonlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Güzelbahçe ilçesinde N.A. (51) ve S.S.B. (52) isimli şahısların, ikametinde scanc olarak bilinen uyuşturucu madde üretip sattığı yönünde bilgilere ulaşan ekipler harekete geçti. Adrese düzenlenen operasyonda, toplam 10 kilo 760 gr. scanc uyuşturucu madde ve 58 kök scanc bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan S.S.B., savcılık tarafından serbest bırakıldı. N.A. ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlamasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
KENEVİRDEN DAHA ETKİLİ
Türkiye'de yeni piyasaya sürülen ve nadir bulunan scanc isimli bitki, uyuşturucu madde imalinde kullanılıyor. Avrupa’da ve ABD’de yaygın olarak kullanılan bir esrar türü. Esrarın etkin maddesi olan THC seviyesinin, scanc maddesinde kenevir bitkisine göre iki üç kat daha fazla olduğu biliniyor.

Anahtar Kelimeler
Izmirde-scanc-operasyonu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

ÖDÜLLÜ TASARIMCI AYÇA KARADOĞAN ŞİMDİ...
Ödüllü Tasarımcı Birçok Ülkeden Sonra Yönünü Dubai'ye Çevirdi.

Haberi Oku